Yhdistys

Perustajajäsenien palava halu auttaa huono-osaisia eläimiä sai aikaan ajatuksen yhdistyksen perustamisesta. Tuumasta toimeen ja näin sai tammikuussa 2012 alkunsa HurttaHelppi.

Toiminnan tarkoituksena on auttaa eläimiä yli maarajojen. Pääasiallinen tavoitteemme on koirien hyvinvoinnin edistäminen tiedottamisen ja yhteistyötoiminnan avulla. Yhteistyötä pyritään tekemään aikaansaavien tahojen kanssa kohdemaissa. Kumppanuuden kriteereinä on luotettavuus sekä jatkuvuus. Toimintaa tuemme ensisijaisesti Suomessa, Espanjassa ja muissa Välimeren maissa. Avustuksen kohde voi olla eläinsuoja, yhdistys tai muu eläinten hyvinvointia ajava taho. Kriisitilanteessa voimme auttaa myös muita kohteita maasta riippumatta, esimerkiksi luonnonolojen uhatessa eläinten henkeä eläinsuojalla.

Yhdistys kerää varoja jäsenmaksuilla, myyjäisillä sekä erilaisilla tapahtumilla. Vapaaehtoisilla tekijöillä on toiminnassamme suuri ja arvokas merkitys. Jos haluat osallistua hyvän tekemiseen, lahjoittaa tarvikkeita tai materiaaleja, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystietomme löydät täältä.

Toimintamme perustuu avoimuuteen, joten tiedot kertyneistä varoista ja niiden käytöstä julkistetaan neljännesvuosittain yhdistyksen sivuilla, sekä kannatus- ja varsinaisille jäsenille lähetettävässä sähköpostikirjeessa.

Täältälöydät lisätietoa siitä, miksi juuri kodittomien eläinten auttaminen on meille tärkeää.